Virtual Finnair Virtual Finnair Virtual Finnair

Uutiset

2. osaston johtaja vaihtuu

10.11.14

Toisen lentäjäosaston johtaja vaihtui marraskuun alussa, kun pitkään osaston johtajana toiminut Mika Koso luovutti paikkansa seuraajalle.

Mikan osaston johtajana korvaa Tuomas Kuukasjärvi. Tuomaksella on usean vuoden kokemus virtuaali-ilmailusta, mukaanlukien mm. Virtual Finnair ja verkkolentäminen.

Kiitämme Mikaa hänen Virtual Finnairin eteen antamastaan panoksesta ja toivotamme Tuomakselle menestystä osaston johtajan toimessa.


SVIL ry:n kesäleiri CAVOK 2014

28.06.14

Suomen simulaattoriharrastajat kokoontuvat jälleen, kun Virtual Finnairin yhteistyökumppani Suomen Virtuaali-ilmailijat ry järjestää 12. CAVOK-simulaattorileiriin Jämijärven lentokentällä 7.-13.7.2014.

Tule tapaamaan muita simuharrastajia, kuulemaan hyviä vinkkejä, jakamaan omia kokemuksia ja muuten vain harrastamaan yhdessä Jämin ilmailullisiin maisemiin. 150 euron (130 euroa SVIL ry:n jäsenelle) osallistumismaksu sisältää majoituksen Lomahotelli Jämissä koko viikoksi sekä tietokonepaikan hotellin kokoustiloista. Viikon aikana tutustumme mahdollisuuksien mukaan myös muihin ilmailijoihin ja ilmailulajeihin.

Ilmoittaudu mukaan koko viikoksi tai vain muutamaksi päiväksi!


Lentäjähaku avattu 15.2.

15.02.14

Hei,

Virtual Finnairin lentäjähaku on nyt avattu ja sisään otetaan ennalta määräämätön määrä lentäjiä.

Hakusivulle pääset alla olevasta linkistä.


Virtual Finnairin lentäjähaku aukeaa taas 9.8.2013

Virtual Finnairin lentäjähaku aukeaa taas 9.8.2013
29.07.13

Virtual Finnair avaa taas lentäjähakunsa pienen tauon jälkeen. Haku aukeaa 9.8. klo 19. Lentäjähaku on auki toistaiseksi ja sisään otetaan ennalta määrämätön määrä uusia lentäjiä, jotka käyvät haun jälkeen teoria- sekä lentokoulutusta. Koulutuksen teoriaopetus kestää muutaman tunnin ja lentokoulutus noin 25 tuntia. Sekä teoria- että lentokoulutukseen kuuluu kokeet PPL-jakson lopussa. Kokeiden läpäisemisen jälkeen lentäjä siirtyy lentäjäosastoon lentämään joko Embraer 170/190 tai Airbus A32S -koneita. 

Virtual Finnairin keskustelualueella on myös aihe, jossa mahdollisesti hakijat voivat esittää kysymyksiään. Koulutusosasto vastailee pikaisesti ja parhansa mukaan. Innokasta odotusta! 

Virtual Finnair koulutusosasto


SVIL ry:n vuotuinen kesäleiri CAVOK 2013

29.05.13

Suomen simulaattoriharrastajat kokoontuvat jälleen, kun Virtual Finnairin yhteistyökumppani Suomen Virtuaali-ilmailijat ry järjestää 11. CAVOK-simulaattorileiriin Jämijärven lentokentällä 22.-28.7. Tule tapaamaan muita simuharrastajia, kuulemaan hyviä vinkkejä, jakamaan omia kokemuksia ja muuten vain harrastamaan yhdessä Jämin ilmailullisiin maisemiin. 140 euron (120 euroa SVIL ry:n jäsenelle) osallistumismaksu sisältää majoituksen Lomahotelli Jämissä koko viikoksi sekä tietokonepaikan hotellin kokoustiloista. Viikon aikana tutustumme mahdollisuuksien mukaan myös muihin ilmailijoihin ja ilmailulajeihin. Ilmoittaudu mukaan koko viikoksi tai vain muutamaksi päiväksi!


Virtual Finnair yhteistyöhön Aerosoftin kanssa

Virtual Finnair yhteistyöhön Aerosoftin kanssa
11.12.12

Arvoisat lentäjämme,

Virtual Finnair on tänään tehnyt yhteistyösopimuksen Aerosoftin kanssa. Tästä lähtien lentäjämme, jotka ovat suorittaneet koulutuksemme, ovat oikeutettuja saamaan tietyistä Aerosoftin tuotteista alennusta.

Ensimmäinen alennukseen tuleva tuote on Aerosoft Airbus X Extended, jonka hinta lentäjillemme on 32,95 € (norm. 39,95 €). Suosittelemme Airbus -lentäjillemme kyseistä lisäosaa.
Tuotetta ei ole vielä julkaistu.


Virtual Finnair hakee lentäjiä

Virtual Finnair hakee lentäjiä
29.07.12

Virtual Finnair avaa lentäjähaun. Lentäjähaku on toistaiseksi jatkuva, eli aikaisemmista hauista poiketen hakijamäärää tai hakuaikaa ei ole rajattu.

Haussa valitut lentäjät aloittavat Virtual Finnairilla uransa PPL/CPL -koulutuskurseilla. Kurssilta valmistuneet lentäjät aloittavat palveluksensa Virtual Finnairilla Embraer 170/190 tai Airbus A320 -konesarjan perämiehenä. Kokemuksen kertyessä lentäjä voi yletä aina Airbus A330/340:n kapteeniksi asti kaukoliikenteeseen.

Lentäjäksi voi hakea alla olevassa osoitteessa:
http://vfinn.fsnordic.net/Hae/Lentajaksi


Lisätietoja:
Virtual Finnair, Aleksi Lindén, ppl(a)vfinn.fsnordic.net