Virtual Finnair Virtual Finnair Virtual Finnair

2.     Virtual Finnair -uutisia

Virtual Finnair uutisia -palsta koostuu nimensä mukaan lyhyistä Virtual Finnairin toimintaa koskevista uutisista. Palstalla seurataan mm. lentäjäjoukon rakennetta ja lentäjämäärää sekä virtuaaliyhtiön kehitystä. Tärkeimmät Virtual Finnair -tiedotteet löytyvät myös pääsivulta, ja lentäjien tiedotteet löytyvät lentäjien alueelta.


Vauhtia toimintaan ILMAILU:ssa olleen jutun myötä

Tammikuun ILMAILU-lehdessä olleen Virtual Finnair artikkelin myötä Virtual Finnairin tunnettuus on kasvanut huimasti. Tammikuun puolen välin tienoilla olleen lentäjähaun kiintiö täyttyi ennätysajassa, vain muutamassa tunnissa, minkä vuoksi esiintyi myös mielipiteitä liian lyhyista hakuajoista. Virtual Finnairin henkilökunta on miettinyt toiminnan kehittämistä siihen suuntaan, että oppilaita saataisiin mukaan yhä enemmän. Seuraava lentäjähaku tullaan järjestämään kevättalven aikana.Lentäjätilastoja

Virtual Finnairiin tammikuussa otettujen uusien lentäjien myötä koko virtuaaliyhtiön lentäjien määrä oli kuun lopussa yhteensä 96. Näista 38 oli vielä koulutuksessa. Varsinaisista palveluksessa olevista lentäjistä yhteensä 20 lensi ATR:n ohjaimissa, 3 yhä DC-9:n ohjaimissa, 21 MD-80-sarjan, 9 A320-sarjan ja 5 B757:n ohjaimissa. Lentotunteja Virtual Finnairin nykyiset lentäjät ovat lentäneet yhteensä 9286.

Lentäjätilasto

Konetyyppijakauma


Pekka Lehtinen - 1/2004


etusivu - 1 - 2 - 3 - 4 - 5