Virtual Finnair Virtual Finnair Virtual Finnair

Virtual Finnair uutisia

Virtual Finnair uutisia -palsta koostuu pääosin tiedotteista, joilla jaetaan tietoa Virtual Finnairin yleisestä toiminnasta. Viralliset lentäjien tiedotteet löytyvät lentäjien alueelta.

  • Lisää lentäjiä Virtual Finnairiin


  • Virtual Finnairin lentäjähaku avattiin 13.2.2002 ja suljettiin jo seuraavana päivän täyttyneen oppilaskiintiön vuoksi. Tällä kertaa koulutukseen otettiin 21 oppilasta, joista tällä hetkellä on mukana koulutuksessa vielä 18. Oppilailla on PPL-koulutuksen suorittamiseen aikaa kaksi kuukautta, joka umpeutuu huhtikuussa. Tämän jälkeen oppilaat siirtyvät CPL-koulutukseen ja lentäjähaku voidaan taas avata. Seuraava lentäjähaku alkanee siis huhtikuussa. Helmikuun koulutuserän oppilaat on sijoitettu Helsingin ensimmäiseen lentäjäosastoon.

    Joulukuussa koulutukseen astuneista oppilaista suurin osa on jo suorittanut koulutuksen ja he ovat siirtyneet Helsingin toiseen osastoon lentäjäksi. Joulukuun oppilaista ainoastaan muutamalla on vielä CPL-koulutus kesken.  • Virtual Finnair -tilastoja


  • Maaliskuun lopussa Virtual Finnairissa oli yhteensä 48 lentäjää. Näistä 20 oli vielä koulutuksessa ja 28 työskenteli varsinaisesti lentäjänä. Lentäjien keski-ikä oli hieman päälle 20 vuotta. Maaliskuun loppuun mennessä Virtual Finnairissa oli lennetty yhteensä noin 3200 lentotuntia. Suurin määrä lentotunteja oli Airbusin vanhemalla perämiehellä Toni Matkaselällä, jolla tunteja oli kertynyt noin 460. Jatkossa Virtual Finnairin lentäjämäärä tullee kasvamaan tasaisesti kun koulutus voidaan nyt aukaista säännöllisin väliajoin.
    etusivu - 1 - 2 - 3 - 4 - 5