Virtual Finnair Virtual Finnair Virtual Finnair

2.     Virtual Finnair -uutisia

Virtual Finnair uutisia -palsta koostuu nimensä mukaan lyhyistä Virtual Finnairin toimintaa koskevista uutisista. Palstalla seurataan mm. lentäjäjoukon rakennetta ja lentäjämäärää sekä virtuaaliyhtiön kehitystä. Tärkeimmät Virtual Finnair -tiedotteet löytyvät myös pääsivulta, ja lentäjien tiedotteet löytyvät lentäjien alueelta.


Virtual Finnairin koulutustilastoja

Virtual Finnairissa tilastoidusta 197 PPL-tason teoriakokeesta 69,1% osallistujista on läpäissyt PPL-kokeen ensimmäisellä yrityksellä. 2. yrityksen kokeen on läpäissyt 60% siihen osallistujista. Kaikkien tilastoitujen kokeiden tuloskeskiarvo on 76,1% oikeita vastauksia. Kokeen ensimmäisen yrityksen tuloskeskiarvo on niin ikään 76,1% ja toisen yrityksen 74,7%.Lentäjätilastoja

Maaliskuun lopussa Virtual Finnairin lentäjien määrä oli yhteensä 86. Näista 31 oli vielä koulutuksessa. Koulutuksessa olevista oppilaista 8 oli PPL-vaiheessa ja 23 CPL-vaiheessa. Näin ollen seuraava lentäjähaku voidaan järjestää kun kaikki oppilaat ovat suorittaneet PPL-vaiheen. Varsinaisista palveluksessa olevista lentäjistä yhteensä 17 lensi ATR:n ohjaimissa, 17 MD-80-sarjan, 16 A320-sarjan ja 5 B757:n ohjaimissa. Lentotunteja Virtual Finnairin nykyiset lentäjät ovat lentäneet yhteensä 9598.

Lentäjätilasto

Konetyyppijakauma


Pekka Lehtinen - 03/2004


etusivu - 1 - 2 - 3 - 4 - 5