Virtual Finnair Virtual Finnair Virtual Finnair

2.     Virtual Finnair -uutisia

Virtual Finnair uutisia -palsta koostuu nimensä mukaan lyhyistä Virtual Finnairin toimintaa koskevista uutisista. Palstalla seurataan mm. lentäjäjoukon rakennetta ja lentäjämäärää sekä virtuaaliyhtiön kehitystä. Tärkeimmät Virtual Finnair -tiedotteet löytyvät myös pääsivulta, ja lentäjien tiedotteet löytyvät lentäjien alueelta.


Virtual Finnair -tuotteet saatavilla

Virtual Finnairin jäsenten sekä myös muiden kiinnostuneiden käytettäväksi on nyt hankittu aiemmin kerrottuja Virtual Finnair -tuotteita. Tuotteet ovat lippalakki ja pikeepaita.

Lippalakki on sininen ja sisältää edessä valkoisen Virtual Finnair -painatuksen ja takana tekstin Pilot. Paita (Clique) on myös sininen ja Virtual Finnair -teksti on sijoitettu rintataskun yläpuolelle. Molemmissa kauluksissa on teksti Pilot.

Lisätietoa ja tilaukset keskustelualueella.Lentäjätilastoja

Virtual Finnairiin otettiin uusia lentäjiä kesäkuun alussa, ja uuden lentäjäerän koulutus on edennyt hyvin. Heinäkuun lopussa Virtual Finnairissa oli yhteensä 75 lentäjää, joista 17 oli vielä koulutuksessa. Varsinaisten palveluksessa olevien lentäjien jakauma meni siten, että 51 lentäjää oli nuorempia perämiehiä, 6 lentäjää oli vanhempia perämiehiä ja kapteeneita oli edelleen yksi kappale. Konetyyppijakaumassa ATR:ää lensi 27 lentäjää ja DC-9:ää 8 lentäjää, jotka tosin siirtyvät juuri muihin konetyyppeihin. MD-80:tä lensi 13 lentäjää, A320:tä 7 lentäjää ja B757:ää kolme lentäjää. Lentotunteja Virtual Finnairissa oli kertynyt yhteensä 7339 tuntia, ja niiden kertyminen on jatkunut kiivaana.Pekka Lehtinen - 07/2003


etusivu - 1 - 2 - 3 - 4 - 5